Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek



Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek

25.05.2019

Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 86

Silme işleminden sonra "Sınıf arkadaşları" sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek?

Sosyal ağlarda, sayfalarınızı silebilirsiniz. Böyle bir önlem uzun bir süredir tanıtılmakta, kullanıcıları kullanmaktadır, profillerinden kurtulmak istemeyecek bir şekilde bu yoldan kurtulmak istemektedir. Bu durumda, elbette, hesaptaki tüm bilgiler silinir ve arkadaşlar sadece sayfanın silindiği mesajları görür.

Bir sayfanın silinmesi için mekanizma birçok mevcutsosyal ağlar. Örneğin, böyle bir fonksiyon var "VKontakte". Ayarlara girmeniz yeterlidir, profili sil butonuna tıkladıktan sonra sayfanızın kapatılmasını istediğinizi seçin. Aynı işlev Odnoklassniki'de. Ancak, profillerini silip daha sonra geri göndermeye çalışanlar, "Silme işleminden sonra" Sınıf arkadaşlarının hesabını nasıl geri yükleyebilirim? "Sorusuyla sorulur. Bu ağın web sitesinde bunun için bir açıklama yoktur.

Sayfayı neden silmek istiyorsun?

kaldırıldıktan sonra sınıf arkadaşlarında bir sayfa nasıl geri yüklenir

Yani, neden birçok insanın ihtiyaç duyduğu ile başlayalımsosyal ağlarda bir profili silmek için işlev. Kimse sizi "Sınıf arkadaşlarına" gitmeye zorlamayacak gibi görünüyor, sadece sessizce hesabınızı terk edip hayattan zevk alabilirsiniz. Sosyal ağların dikkatimizi çektiği kanıtlanmıştır. Bununla bir şekilde mücadele etmek mümkündür - kullanımlarından vazgeçmek. Böylece, zamandan tasarruf edin, silmeden sonra "Sınıf arkadaşları" içindeki sayfayı geri yükleme "gibi ipuçlarını arayın" gerekli olmayacaktır.

Ancak, birçok kişi, bir hesabı silerken, sadecekendi iradelerine güvenmek. Gerçekten de, sosyal ağlarla çalışmak - bu, aynı tür siteler üzerinde uzun yıllar boyunca geliştirdiğimiz bir alışkanlıktır. Sadece durup sayfanıza gidemeyiz, saçmalık. Ayrıca, arkadaşlarımız düzenli olarak bir şeyler yazacaklar, mesajlarını okuyacağımızı ve onlara cevap vereceğimizi düşünecekler. Ama bu olmaz!

Bu nedenle, profili silmek (ki bu arada,arkadaşlar için bariz bir şekilde), herkese bir sinyal vermesine izin vermeyecek: “Artık burada değilim”, ama gerçek hayat için ek zaman verirken, geri dönüşü olmayan bir şekilde sosyal ağlar alanından koparacak.

Profili sildikten sonra verilere ne olur?

Sayfayı kaldırıldıktan sonra sınıf arkadaşlarına geri yükleme

"Sınıf arkadaşları" ndaki sayfa nasıl geri yüklenir?Telefon numarası ve hangi bir hesap silindikten sonra verilerine ne olur? Her (isim, ikamet şehir, fotoğraf gibi profil alanları) görebiliyordu bilgilere ek olarak, aynı zamanda özel bir kategori yoktur genel verilere erişme kapalı - kişisel mesajlarda yazışmalar. Onlara ne olur?

Kimse bundan emin olamaz. Genel kurallar gereğince, sayfadaki tüm bilgiler kaybolduğundan yazışma verileri basitçe silinir. Pratikte, büyük olasılıkla, iletileriniz sunucuda kalsa da, muhtemelen uygun otoriteye sahip olanlar yine de bunlara aşina olabilir.

Sayfayı "Sınıf arkadaşları" nda geri yükleyebilir miyim?

Sayfayı sınıf arkadaşlarına geri yükleyebilir miyim?

Yani, ana soruya geri dönünsilinen bir profili geri yükle. Bu sosyal ağın kullanıcıları dediğiniz gibi, sayfanızın geri dönüşünü mümkün kılan özel düğme ("VKontakte" gibi) "Tamam" da dahil değildir. Ayrıca, bir kullanıcı profilini girmeye çalıştığında, hesabının silinmiş olduğunu belirten bir mesaj görür ve geri göndermenin bir yolu yoktur. Dönüşle ilgili düğmeler de bu arada değil.

Tabii ki, kullanıcının bir sorum var: "Silme işleminden sonra" Sınıf arkadaşları "içindeki sayfa nasıl geri yüklenir? Mümkün mü? " Ve "Sorular ve Cevaplar" bölümüne dönersek tam olarak aynı, alternatif olmayan seçeneği göreceğiz: profilinizi geri yükleyemezsiniz.

Diğer verilerle yeniden kayıt

kaldırıldıktan sonra sınıf arkadaşlarına hesabı geri yükleme

Şanslı insanlar tarafından belirtildiği gibiProfilinizi sildiğinizde, yönetimin bu yaklaşımının eksi sosyal ağ ile çalışmaya devam etmeniz için yeni bir hesap açmanız gerekiyor. Ve bunu, aynı e-posta adresi ve cep telefonu numarasında yapamazsınız, bu da bazı rahatsızlıklara neden olur. Şimdi silme işleminden sonra "Sınıf arkadaşları" içindeki sayfayı "nasıl geri yükleyeceğinizi" biliyorsunuz - yeni bir tane başlatmanız yeterli.

Sitenin teknik destek argümanı

Her sosyal ağda"Sınıf arkadaşları", kullanıcıların problemlerini çözmelerine yardımcı olan bir destek servisi var. Doğrudan sitede bulunan özel formdan onunla iletişime geçebilirsiniz. Kural olarak, insanlar "Sorular ve Cevaplar" bölümünde bulunamayan sorular soruyorlar. Silme işleminden sonra "Sınıf arkadaşları" nda sayfanın nasıl geri yükleneceği sorusu da, bazı kullanıcılar tarafından yapıldı.

Buna karşılık, sosyal ağın olmadığı söylenmişti.Sildikten sonra sayfayı geri yüklemenizi sağlar. Bu prosedürün neden oluştuğu ve sitenin kullanıcı verilerini geri yüklememesi nedeniyle ilgili argümanlar destek hizmetine getirilmez. Belki de bilgiler kalıcı olarak silinir ve fiziksel olarak geri yüklenemez. Başka bir seçenek de, kullanıcıları şüpheli bir argüman olsa da, yeni hesaplar oluşturmaya teşvik etmektir.

Sonuçlar ve yararlı tavsiyeler

Bir telefon numarası olmadan sınıf arkadaşlarında bir sayfa nasıl geri yüklenir

Yani, "Nasıl geri yüklenir?""Sınıf arkadaşları?" Çıkarmadan sonra bunu yapamazsınız. Destek servisi ile iletişim kurduktan sonra operatörün bir istisna yapıp sayfanıza geri dönmesi olasılığı vardır, ancak bu kuralların bir istisnası olarak olası değildir ve olabilir. Soruyu yanıtlamanın yanı sıra, size tavsiyede bulunmak istiyorum - sayfanızı silmeyin. Online olarak böyle keskin bir "çıkış", büyük olasılıkla, sizin için acı verici olacaktır. Bizim düşüncemize göre daha haklı olan başka bir yaklaşım da, sosyal ağların hayatınızdaki rolünün yeniden değerlendirilmesi ve “gönüllü” reddedilmeleridir. Neden tanışabileceğinizi, bir yürüyüşe çıkabileceğinizi, bir yere varabileceğiniz gerçek arkadaşlarınız varsa, neden "Sınıf arkadaşları" veya "VKontakte" ye ihtiyacınız var? Fırsatı al! Ve sayfa olsun, müzik dinleyin!

Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek



Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek

Related news

  • Göbek bölgesini eritme ile Etiketlenen Konular
  • Sinan Çetin
  • Tecrübeli ve iş tecrübesi olmayan örnek öğrenci özgeçmiş
  • Yeşilçamın usta oyuncusu Kemal İnci evinde ölü bulundu
  • BADEM KROKANLI YAŞ PASTA

  • Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 59

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek


    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 28

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 33

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 10

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 11

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 77

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 59

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 56

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 29

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 37

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 78

    Silme işleminden sonra Sınıf arkadaşları sayfasını nasıl geri yükleyebilirim ve tamamlanıp eklenemeyecek 22